George Simion spune că a adunat 600.000 de semnături pentru listele AUR la europarlamentare. „Suntem mai mulţi decât speram chiar noi”

Data publicării:
george simion selfie cu om imbracat in vlad tepes
Preşedintele AUR, George Simion, susține că peste 600 de mii de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare. Foto: Facebook/ George Simion

Preşedintele AUR, George Simion, susține că peste 600 de mii de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare. AUR a organizat, duminică, la Târgovişte, un eveniment de prezentare a candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European, relatează News.ro.

Preşedintele AUR, Georghe Simion, şi-a făcut apariţia pe acordurile melodiei „Fie să renască” a trupei Phoenix, care este şi imnul partidului.

„Sperau ei că ne iau prin surprindere că nu suntem pregătiţi. Poporul român se ridică prin fiecare din voi. Decebal şi Mihai Viteazul trăiesc prin fiecare din voi. Şi astăzi sunt bucuros să vă anunţ că peste 600 de mii de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare. Suntem mult mai mulţi decât cred ei, decât speram chiar noi. Proiectul acesta prinde contur în fiecare zi. V-am chemat în faţa acestor ziduri pentru a arăta celor necredincioşi dovezile care stau încă mărturie că am fost apărătorii Europei şi suntem şi astăzi apărători ai patriei române şi ai civilizaţiei creştine europene”, a susținut George Simion.

El l-a ironizat pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, care a fost prezent, sâmbătă, la o reuniune a socialiştilor europeni.

„Aţi văzut, au venit socialiştii europeni, foarte frumos că au venit la acest sfârşit de săptămână la noi, în Bucureşti, suntem un popor ospitalier. Au venit, cum a venit şi Ursula von der Leyen şi Manfred Weber şi Karl Neihammer să-i înveţe pe români cum să voteze. Aţi văzut că a vorbit Ciolacu cu ei în singura limbă străină pe care o cunoaşte el: «Socares Prala. The extremist, the extremist is here, the extremist».

Atâta poate Ciolacu. Ştiţi ce-i supărător? Că ei vin aici cu avioane particulare şi se arată nemulţumiţi de indicii noştri de dezvoltare, dar nu ştiu că sute de ani am fost cotropiţi şi exploataţi cu rândul şi ei luau lecţii de vals în timp ce bunicii mei şi bunicii voştri munceau cu plugul pământul”, și-a susținut liderul AUR teoria naționalistă.

Simion a mai afirmat că sunt oameni care îl îndeamnă să candideze la alegerile prezidenţiale.

„Prietenii mei, oameni suveranişti, oameni în care am încredere, îmi dau sfaturi cât pot ei de bune şi mi-au dat un sfat în ultima săptămână, dar sfatul ăsta o să ducă la schimbarea conducerii partidului şi la schimbarea preşedintelui AUR. Vor să îmi anunţ candidatura la alegerile prezidenţiale. Eu vă mulţumesc, am 37 de ani, o să vină vremea şi pentru anunţarea candidatului AUR la prezidenţiale după marea bătălie pe care o purtăm alături de domnitorii noştri şi de toţi eroii neamului românesc pe 9 iunie”, a mai spus George Simion.

Manifestarea s-a încheiat cu un concert susţinut de Nicolae Voiculeţ.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri