Alegerile locale, motiv de glume virale pe internet

Data actualizării: Data publicării:
meme alegeri 290920 (5)

Dincolo de lupte politice, dezamăgiri și victorii neașteptate, alegerile locale au fost și o bună sursă de glume. Cele mai multe i-au vizat pe învinșii scrutinului de duminică, însă nici învingătorii nu au scăpat de ironii.

Una dintre cele mai distribuite glume, încă de duminică noaptea, a fost o afirmație a Gabrielei Firea făcută în urmă cu 18 ani. Atunci mărturisea într-un interviu pentru o revistă că preferă să fie mai bine casnică decât politician. Cum a pierdut alegerile, internauții s-au grăbit să-i aducă aminte că există viață și după Primărie.

Cum a face haz de necaz a devenit sport național în România, lipsa apei calde de la robinet a devenit subiect de umor.

Site-ul de satiră Times New Roman scrie că imediat după anunțarea rezultatelor, Nicușor Dan a dat cu toiagul în asfalt și a țâșnit apă caldă, iar o imagine cu un robinet pe care ies flăcări a devenit virală după alegeri.

Revenind la Gabriela Firea, un alt internaut postează o fotografie cu ea alergând. Imaginii i-a fost atașat comentariul: „Acceleratul de Bacău pleacă la 22.30 de la peronul 2”. Creatorul face trimitere la județul natal al primarului general în funcție.

Times New Roman anunță că marele perdant al alegerilor este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, deși acesta a ieșit învingător la scrutinul din Voluntari.

Multe glume s-au făcut și pe seama situației de la Deveselu, acolo unde primarul a fost reales în funcție după a ce trecut în lumea celor drepți.

Internauții au creat un meme cu chipul lui Liviu Dragnea căruia i-au adăugat următorul comentariu: „Eu am adus morții la vot, dar ca să iasă unul primar nu m-am gândit niciodată”.

Chiar dacă alegerile s-au încheiat, PNL nu renunță la racolările de primari PSD. Ludovic Orban a pus ochii pe primarul din Deveselu și le-a transmis subalternilor că-l vrea în PNL, sună un comentariu postat de site-ul Times New Roman.

Ținta a glumelor a devenit și liberalul Nicolae Robu. Un internaut salută într-un mod original plecarea sa din funcție, postând o imagine cu edilul pe o trotinetă electrică și cu mesajul „Am scăpat de el, domnilor”.

Până acum considerat baron local PSD, Marian Oprișan este ironizat pe internet după ce a pierdut alegerile. O imagine a politicianului înfrânt insotită de comentariul „Mama baronului Oprișan a pierdut Consiliul Județean Vrancea din portofel” a devenit virală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri