Ciucă: Trebuie să ieşim să vorbim cu oamenii, să îndepărtăm îndoielile faţă de ceea ce am făcut, să recunoaştem ce nu am reuşit

Data publicării:
nicolae ciuca face declaratii
Nicolae Ciucă Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a spus liberalilor că trebuie să iasă să vorbescă cu oamenii, pentru a îndepărta îndoielile oamenilor faţă de ceea ce au făcut până acum și să recunoască ceea ce nu au reuşit să facă. El a adăugat că alegerile locale nu sunt despre ideologie și despre doctrină de partid ci despre oameni, potrivit News.ro.

Suntem partid national, iar pentru noi nu contează nimic mai mult decât identitatea, obiceiurile, tradiţia, credinţa noastră în Dumnezeu, familia”, a spus Nicolae Ciucă la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Maramure.

Liderul PNL a arătat că „toată lumea vorbeşte despre ce au de făcut şi ce echipă aleg pentru alegerile din iunie”.

Este important să subliniem că alegerile locale nu sunt despre ideologie, despre doctrină de partid, alegerile din iunie sunt despre oameni, despre ce au făcut oamenii”, a explicat Ciucă.

Preşedintele PNL a subliniat că în momentul de faţă, PIB-ul din Maramureş este de 26,9 miliarde, ceea ce reprezintă 1,7% din PIB-ul national. Este o valoare destul de mare, dar că, atunci când ne ducem şi ne uităm la valoarea PIB pe cap de locuitor, aici discutăm de 12.070 de euro, ceea ce reprezintă un nivel mai mic cu 28% faţă de valorea PIB la nivel national.

De asemenea, salariul mediu net la nivel de judeţ este de 3.540 de lei, ceea ce reprezintă o valoare cu 18 procente mai mică decât la nivel national. Şi asta este din cauza faptului că Maramureşul nu este legat printr-o infrastructură corespunzătoare, astfel încât ce se produce aici să aibă un nivel mai mare de competitivitate”, a explicat Ciucă.

Liderul PNL i-a sfătuit pe liberali să iasă să vorbească cu oamenii.

Aveţi nevoie în continuare să ieşiţi şi să vorbiţi cu oamenii. Noi toţi, PNL, trebuie să ieşim, să vorbim cu oamenii, să îndepărtăm toate aceste îndoieli ale oamenilor faţă de ceea ce am făcut până acum, să le recunoaştem ceea ce nu am reuşit să facem, dar să vadă în noi onestitatea şi angajamentul, responsabilitatea pentru ceea ce înseamnă asumarea politică”, a mai spus Ciucă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri