Firea îi mulțumește lui Ciolacu pentru „încredere”: „Voi redeschide toate şantierele”

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu gabriela firea
Gabriela Firea i-a mulțumit lui Marcel Ciolacu pentru încredere. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a scris, marți, pe Facebook, după decizia Coaliției de a merge cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, că „împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață într-un oraş civilizat” și i-a mulțumit lui Marcel Ciolacu pentru încredere.

„Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, la scurt timp după o postare a premierului Marcel Ciolacu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că decizia ca PSD şi PNL să meargă cu proprii candidaţi la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluţia corectă pentru bucureştenii condamnaţi de patru ani la frig, mizerie, poluare şi trafic blocat.

Potrivit lui Ciolacu, Bucureştiul are nevoie de un om care ştie administraţie şi este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraişte de Nicuşor Dan, iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti, El mai spune că de astăzi, dansul în doi s-a terminat.

Coaliţia a decis luni seara să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, potrivit unor surse politice. Coaliţia a discutat situaţia candidatului la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, iar după lungi discuţii a ajuns la soluţia candidaturilor separate.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri