Exclusiv Nicușor Dan îl atacă pe Piedone: „Într-o societate normală, ar fi la periferia societății și toată lumea ar râde de el”

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PMB - PROTEST - PARTIDUL UMANIST SOCIAL LIBERAL - 5 NOI 2023
Piedone vrea să devină primar al Capitalei. Foto: Inquam Photos

Primarul Nicușor Dan, candidat pentru un nou mandat, a declarat vineri, la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la Digi24, că într-o „societate normală” Cristian Popescu Piedone ar fi la „periferia societății”, nu candidat pe Primăria Capitalei. Nicușor Dan a refuzat să răspundă atacurilor lui Cătălin Cîrstoiu, care l-a făcut „leneș”.

Nicușor Dan a spus că lupta pentru Primăria Capitalei se duce între el și Cristian Popescu Piedone și l-a atacat pe primarul Sectorului 5, spunând despre el că ar trebui să fie la „periferia societății”.

„Acest om, dacă noi am fi o societate normală, ar fi la periferia societății și toată lumea ar râde de el, nicidecum nu s-ar pune problema ca el să fie primarul Capitalei. În primul rând, acest om este condamnat penal pentru corupție. Este definitiv”, a spus primarul Nicușor Dan.

Edilul Nicușor Dan a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, că în cursa pentru Primăria Capitalei există doi candidați principali și că lupta se va da între el și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. „Din interacțiunea cu mii de oameni asta este concluzia la care am ajuns”, a spus el. 

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri