Live

A crezut că și-a cumpărat un Mercedes cu tapițerie din piele de bovină. Descoperirea făcută după ce a trimis o mostră la analize

Data actualizării: Data publicării:

Un șofer din Marea Britanie care a cheltuit o mică avere pe un Mercedes E-Class aproape nou, cumpărat de la un dealer local din Newcastle, a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută.

@Shutterstock

Bărbatul a plătit pe mașină nu mai puțin de 40.000 de euro, scrie dailymail.co.uk. În broșura automobilului scria că acesta are tapițerie din piele. Ajuns acasă cu mașina, bărbatului i s-a părut însă că e ceva în neregulă cu scaunele, așa că a prelevat mostre și le-a trimis la un laborator, pentru a fi analizate.

Rezultatele analizelor au arătat că pielea de pe centrul scaunelor era într-adevăr de bovină, însă, pe lateral, acestea erau acoperite cu poliuretan, adică o formă de plastic, amestecat cu material textil.

Bărbatul a dus mașina înapoi la dealerul local și, din fericire, și-a primit toți banii înapoi. Acesta și-a cumpărat în schimb un Audi A7.

Un purtător de cuvânt al Mercedes a declarat că textul din broșurile de prezentare va fi modificat astfel încât să nu se mai creeze confuzii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bulgar care încerca să intre în România a rămas fară Mercedesul de 100.000 de euro

O companie din Vietnam a devenit peste noapte al treilea cel mai valoros producător auto din lume, depășind Mercedes-Benz sau BMW

Un șofer a intrat cu Audi-ul pe plajă și a rămas blocat în nisip, iar apoi a venit și amenda uriașă

Atac armat într-o fabrică de mașini Mercedes, din Germania: Doi oameni au fost uciși

Partenerii noștri