A crezut că și-a cumpărat un Mercedes cu tapițerie din piele de bovină. Descoperirea făcută după ce a trimis o mostră la analize

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_788652394

Un șofer din Marea Britanie care a cheltuit o mică avere pe un Mercedes E-Class aproape nou, cumpărat de la un dealer local din Newcastle, a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută.

shutterstock_788652394
@Shutterstock

Bărbatul a plătit pe mașină nu mai puțin de 40.000 de euro, scrie dailymail.co.uk. În broșura automobilului scria că acesta are tapițerie din piele. Ajuns acasă cu mașina, bărbatului i s-a părut însă că e ceva în neregulă cu scaunele, așa că a prelevat mostre și le-a trimis la un laborator, pentru a fi analizate.

Rezultatele analizelor au arătat că pielea de pe centrul scaunelor era într-adevăr de bovină, însă, pe lateral, acestea erau acoperite cu poliuretan, adică o formă de plastic, amestecat cu material textil.

Bărbatul a dus mașina înapoi la dealerul local și, din fericire, și-a primit toți banii înapoi. Acesta și-a cumpărat în schimb un Audi A7.

Un purtător de cuvânt al Mercedes a declarat că textul din broșurile de prezentare va fi modificat astfel încât să nu se mai creeze confuzii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri