Live

Italienii sunt încurajați să vină în România pentru o vacanță sigură, „fără Covid”, în 2020: „Este un adevărat paradis și costă puțin”

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Getty Images

Italienii au inclus România pe o listă foarte scurtă a destinațiilor europene sigure pentru vacanța e vară din 2020. Alături de țara noastră, pe lista celor de la Esquire Italia se mai află doar Grecia, Croația și Portugalia, țări în care numărul cazurilor de Covid-19 este „foarte mic și, deci, sunt considerate sigure”.

Italienii mai spun că, în plus, toate aceste țări sunt la o distanță relativ mică de Italia, iar turiștii nu sunt obligați să facă o călătorie a foarte lungă pentru o vacanță de vară sigură.

Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scrie Esquire.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu invită italienii să investească în construcţii, amintindu-le că România a oferit ajutor Italiei în timpul pandemiei

CFR Cluj, cel mai greu adversar posibil, în barajul pentru optimile Conference League. Ce scriu italienii

Italienii care au aterizat la Craiova în loc de Cracovia spun că vacanța lor „merge bine”. „Am avut noroc, descoperim o ţară frumoasă”

Un cuplu de italieni a vrut să ajungă la Cracovia, dar s-a trezit la Craiova

Partenerii noștri