Live

Aventurile lui Roman, motănelul jucăuș care s-a ascuns într-un TIR și după o săptămână a ajuns în Anglia

Data actualizării: Data publicării:
Roman a călătorit cu TIR-ul din România în Marea Britanie FOTO: Cats Protection Bedford & Biggleswade Branch

Un pisoi de patru săptămâni, care a ajuns din greșeală într-un camion cu mobilă, a călătorit din România în Marea Britanie. După o săptămână, când a fost descoperit, era foarte speriat, deshidradat și bolnav, dar acum se simte mult mai bine.

Salvatorii l-au botezat Roman și cred că motănelul a supraviețuit fără mâncare și apă timp de o săptămână în camionul în care s-a strecurat în căutarea unui loc de joacă sau somn, potrivit The Independent.

Din păcate, Roman era într-o stare deplorabilă după aventura lui și a necesitat terapie intensivă și administrare intravenoasă de lichid. El a fost găsit la un depozit din Bedford, punctul de livrare pentru camionul din România, iar salvatorii spun că este un „miracol” că e în viață.

Angajații de la depozit și-au sunat o colegă, Tasmin Eastwood, care este și coordonator al unei organizații de protecție a pisicilor - Cats Protection Bedford & Biggleswade Branch.

Tasmin a luat de urgență măsuri. „Bietul pui era într-o stare foarte proastă. Avea ochii lipiți și era foarte slab ”, a spus Tasmin.

Roman, când a fost găsit FOTO: Facebook/ Cats Protection Bedford & Biggleswade Branch

„Nu vom ști niciodată povestea adevărată a lui Roman sau cum a rămas blocat în camion, dar probabil s-a furișat în căutarea unui loc confortabil pentru a dormi și s-a trezit departe de casă”, a mai spus ea.

Roman a fost tratat de un veterinar și a fost dus la un adăpost unde va rămâne în următoarele trei luni, după care i se va căuta o familie. O organizație caritabilă a sponsorizat tratamentul pentru pisoi, tratament care s-a ridicat la suma de 1.600 de lire.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

19 pisici au primit de la președintele Mexicului, prin lege, hrană și îngrijiri pe viață, plus acces nelimitat în palatul prezidențial

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 câini în apartament

Daniel Toda va retrage proiectul de eutanasiere a pisicilor fără stăpân după ce a primit "mesaje oribile": "Dar o fac cu inima strânsă"

Partenerii noștri