Live

Video Doi fotbaliști englezi pleacă din Qatar cu un motan fără stăpân, pe care l-au adoptat. „În fiecare seară aștepta să capete mâncare”

Data publicării:
Pe motanul Dave îl așteaptă un transfer din Qatar în Anglia. Foto: Profimedia

Doi dintre fotbaliștii naționalei Angliei nu au plecat cu mâna goală de la Campionatul Mondial din Qatar, chiar dacă au ratat șansa de a avansa spre finală, după ce au fost învinși de Franța sâmbătă seară. Fundașii Kyle Walker și John Stones au adoptat o pisică fără stăpân, care aștepta în fiecare seară la hotel să capete ceva de mâncare. Dave, cum l-au botezat pe motan, va petrece câteva luni în carantină, înainte de transferul către Manchester City, scrie The Guardian.

Cei doi fotbaliști s-au împrietenit cu pisica fără stăpân în timpul șederii lor de o lună în Al Wakrah, Qatar.

John Stones l-a botezat Dave, iar Kyle Walker a dezvăluit că au plănuit să-l adopte și să-l ia cu ei în Anglia dacă echipa câștigă titlul mondial. Deși nu au putut trece nici măcar de sferturi, se pare că cei doi au devenit prea atașați de Dave ca să-l lase în Qatar după ce pleacă.

Așa că motanul a fost dus la un veterinar pentru un control și vaccinuri și va petrece patru luni în carantină înainte de ceea ce arată a fi un transfer gratis la Manchester City, echipa de club a celor doi fundași, sau să fie luat în grijă de unul din cei doi, mai scrie Guardian.

„Încă nu s-au decis cine să-l ia, dar sigur va pleca”, a declarat duminică femeia care l-a dus pe Dave la veterinar, într-un clip postat pe Twitter de jurnalistul Rich McCarthy.

„Stătea acolo într-o zi, așa că l-am adoptat, eu și cu Stonesy. Dave e binevenit la masă... Unora nu le place, dar eu îl iubesc”, a declarat Kyle Walker.

„În prima zi când am ajuns acolo (în Al Wakrah - n.r.)... a apărut și Dave. În fiecare seară stătea și aștepta să capete mâncare”, a povestit John Stones.

Walker le-a mai spus jurnaliștilor că Dave s-a bătut cu un alt motan, dar „e teafăr, mulțumesc de întrebare”.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un cuplu englez care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

19 pisici au primit de la președintele Mexicului, prin lege, hrană și îngrijiri pe viață, plus acces nelimitat în palatul prezidențial

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 câini în apartament

Partenerii noștri