Video Doi fotbaliști englezi pleacă din Qatar cu un motan fără stăpân, pe care l-au adoptat. „În fiecare seară aștepta să capete mâncare”

Data publicării:
Dave the cat in a cage before leaving Al Wakrah on his way to England
Pe motanul Dave îl așteaptă un transfer din Qatar în Anglia. Foto: Profimedia

Doi dintre fotbaliștii naționalei Angliei nu au plecat cu mâna goală de la Campionatul Mondial din Qatar, chiar dacă au ratat șansa de a avansa spre finală, după ce au fost învinși de Franța sâmbătă seară. Fundașii Kyle Walker și John Stones au adoptat o pisică fără stăpân, care aștepta în fiecare seară la hotel să capete ceva de mâncare. Dave, cum l-au botezat pe motan, va petrece câteva luni în carantină, înainte de transferul către Manchester City, scrie The Guardian.

Cei doi fotbaliști s-au împrietenit cu pisica fără stăpân în timpul șederii lor de o lună în Al Wakrah, Qatar.

John Stones l-a botezat Dave, iar Kyle Walker a dezvăluit că au plănuit să-l adopte și să-l ia cu ei în Anglia dacă echipa câștigă titlul mondial. Deși nu au putut trece nici măcar de sferturi, se pare că cei doi au devenit prea atașați de Dave ca să-l lase în Qatar după ce pleacă.

Așa că motanul a fost dus la un veterinar pentru un control și vaccinuri și va petrece patru luni în carantină înainte de ceea ce arată a fi un transfer gratis la Manchester City, echipa de club a celor doi fundași, sau să fie luat în grijă de unul din cei doi, mai scrie Guardian.

„Încă nu s-au decis cine să-l ia, dar sigur va pleca”, a declarat duminică femeia care l-a dus pe Dave la veterinar, într-un clip postat pe Twitter de jurnalistul Rich McCarthy.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Stătea acolo într-o zi, așa că l-am adoptat, eu și cu Stonesy. Dave e binevenit la masă... Unora nu le place, dar eu îl iubesc”, a declarat Kyle Walker.

„În prima zi când am ajuns acolo (în Al Wakrah - n.r.)... a apărut și Dave. În fiecare seară stătea și aștepta să capete mâncare”, a povestit John Stones.

Walker le-a mai spus jurnaliștilor că Dave s-a bătut cu un alt motan, dar „e teafăr, mulțumesc de întrebare”.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri