Live

VIDEO. Atmosferă ca-n Hitchcock pe autostrada din apropiere de Timișoara

Data actualizării: Data publicării:

Atmosferă ca în filmele lui Hitchcock, în apropiere de Timişoara. Un telespectator a filmat un stol imens de ciori care zburau la mică înălţime, în cerc, deasupra autostrăzii care leagă Lugojul de oraşul de pe Bega.

Foarte multe păsări se odihneau din când în când pe separatorul care desparte sensurile de circulaţie, fără să se sperie de maşinile care treceau în viteză.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care poate deveni ştire, trimiteţi-ne informaţia şi imaginile pe WhatsApp la numarul 0771.100.304.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un ilfovean ținea în casă, ilegal, 17 păsări din specii protejate de lege. Polițiștii le-au găsit și le-au eliberat în natură

OMS spune că riscul infectării oamenilor cu gripa aviară este o „preocupare enormă”. „Rata mortalității este extraordinar de mare”

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelandă au provocat revoltă: „Ce au folosit? Rachete?”

Fotografia virală pentru care un român a fost premiat la un renumit concurs internațional. "Mulți spun că e o balenă sau un dragon"

Partenerii noștri