Live

VIDEO Un urs a intrat într-o benzinărie din Canada și a furat o pungă de jeleuri în formă de ursuleți

Data publicării:
Momentul în care ursul a intrat în benzinărie a fost surprins de camerele de supraveghere. Foto: Captură YouTube

O cameră de supraveghere dintr-o benzinărie din provincia canadiană Columbia Britanică a surprins un moment haios cu un urs care ia de pe raft o pungă de jeleuri în formă de ursuleți și pleacă cu ea.

Jay și Karen deGoesbriand servesc o mulțime de clienți la Tipton Gas Bar din Lake Cowichan, dar nu s-au așteptat niciodată ca un urs să se numere printre vizitatori.

Imaginile camerei de securitate l-au surprins pe urs intrând în magazin luni dimineața, în jurul orei locale 6.30. Animalul trece printre rafturile cu dulciuri și se oprește la o pungă de ursuleți de jeleu, pe care o ia și apoi iese afară.

„Domnul urs a ieșit apoi în parcare și a mâncat prada”, a spus Jay, care a precizat că „ursul nu părea a fi deloc agresiv, dar poate fi doar o impresie”.

„Știu că este un animal sălbatic, dar am vrut să-l îmbrățișez. Pur și simplu mi s-a părut grozav”, a adăugat Karen, potrivit CBC.

Incidentul din Lake Cowichan este doar unul dintre cazurile tot mai multe de întâlniri cu urși din Columbia Britanică.

Numai în august, Conservation Officer Service (COS) a primit 5.963 de apeluri despre urși negri care au venit în comunități, aproape dublu față de maximumul anterior, 2.366 de apeluri în 2011.

COS a îndemnat persoanele care văd urși să-i contacteze, deoarece animalul poate deveni un pericol pentru public: „Când urșii se obișnuiesc cu hrana umană și nu se mai tem de oameni, nu mai pot fi reabilitați sau relocați, iar riscul pentru siguranța publică e mare”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

S-a aflat! Motivul pentru care soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de restricție împotriva fostului fotbalist

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prezenţa unui urs, semnalată în Piteşti. A fost emis mesaj RO-Alert

Ambasadorul Canadei: România nu trebuie să se considere o țară mică în fața unei amenințări mari. Întreaga Alianță ar fi în spatele ei

Se extind mișcările propalestiniene. Studenții canadieni au instalat tabere în marile universități. 200 de arestări la UCLA, în SUA

Iohannis a discutat cu premierul canadian Justin Trudeau despre NATO

Partenerii noștri