VIDEO Un urs a intrat într-o benzinărie din Canada și a furat o pungă de jeleuri în formă de ursuleți

Data publicării:
urs benzinărie
Momentul în care ursul a intrat în benzinărie a fost surprins de camerele de supraveghere. Foto: Captură YouTube

O cameră de supraveghere dintr-o benzinărie din provincia canadiană Columbia Britanică a surprins un moment haios cu un urs care ia de pe raft o pungă de jeleuri în formă de ursuleți și pleacă cu ea.

Jay și Karen deGoesbriand servesc o mulțime de clienți la Tipton Gas Bar din Lake Cowichan, dar nu s-au așteptat niciodată ca un urs să se numere printre vizitatori.

Imaginile camerei de securitate l-au surprins pe urs intrând în magazin luni dimineața, în jurul orei locale 6.30. Animalul trece printre rafturile cu dulciuri și se oprește la o pungă de ursuleți de jeleu, pe care o ia și apoi iese afară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Domnul urs a ieșit apoi în parcare și a mâncat prada”, a spus Jay, care a precizat că „ursul nu părea a fi deloc agresiv, dar poate fi doar o impresie”.

„Știu că este un animal sălbatic, dar am vrut să-l îmbrățișez. Pur și simplu mi s-a părut grozav”, a adăugat Karen, potrivit CBC.

Incidentul din Lake Cowichan este doar unul dintre cazurile tot mai multe de întâlniri cu urși din Columbia Britanică.

Numai în august, Conservation Officer Service (COS) a primit 5.963 de apeluri despre urși negri care au venit în comunități, aproape dublu față de maximumul anterior, 2.366 de apeluri în 2011.

COS a îndemnat persoanele care văd urși să-i contacteze, deoarece animalul poate deveni un pericol pentru public: „Când urșii se obișnuiesc cu hrana umană și nu se mai tem de oameni, nu mai pot fi reabilitați sau relocați, iar riscul pentru siguranța publică e mare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri