Sănătatea în bucate. Oul de 64 de grade
Pentru că gastronomia este o îmbinare între artă şi stiinţă, sâmbătă, la Sănătatea în bucate învăţăm tehnică culinară şi cum o aplicăm în bucătăria de acasă.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 5 mai
O melodie de propagandă lansată de Kim Jong Un a devenit virală pe TikTok
Un avion rusesc și unul american, filmate deasupra Strâmtorii Bering
Șofer filmat pe contrasens pe autostrada Sibiu-Cluj
Un român ascuns în Italia a fost dat de gol de soție
Dezastru în Europa, unde sunt coduri portocalii de furtuni
Geoană, despre anunțurile lui Macron
Ambasadorul Canadei: România nu trebuie să se considere o țară mică în fața unei amenințări mari
Descoperim secretele bucătarilor profesionişti şi gătim, sous vide, oul perfect, aşa cum se învaţă în şcolile culinare prestigioase.
Sixty four degree egg sau „oul de 64 de grade” este propunerea lui Marius Tudosiei de sâmbătă, alături de un cotlet de viţel cu piure de spanac şi pătrunjel. Nu rataţi întâlnirea de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News