Live

Sănătatea în bucate. Oul de 64 de grade

Data actualizării: Data publicării:

Pentru că gastronomia este o îmbinare între artă şi stiinţă, sâmbătă, la Sănătatea în bucate învăţăm tehnică culinară şi cum o aplicăm în bucătăria de acasă.

Descoperim secretele  bucătarilor profesionişti şi gătim, sous vide, oul perfect, aşa cum se învaţă în şcolile culinare prestigioase.

Sixty four degree egg sau „oul de 64 de grade” este propunerea lui Marius Tudosiei de sâmbătă, alături de un cotlet de viţel cu piure de spanac şi pătrunjel. Nu rataţi întâlnirea de la 12:30.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Sandvișuri cu pâine otrăvită” și cartofi prăjiți care „alungă țânțarii”, printre rețetele recomandate de o aplicație care folosește AI

Consultaţiile medicale şi reţetele electronice pot fi acordate în continuare la distanţă, anunță CNAS

Un medic a fost concediat după ce i-a prescris pe rețetă înghețată și jocuri video unui copil cu simptome de gripă

Scandaloasa rețetă de „cozonac rusesc” cu 150 de ouă. Și cum să „asortezi” un vin bun la masa de Paște. Sfaturi de la un somelier român

Partenerii noștri