Sănătatea în bucate. Scrumbie de Dunăre și spanac de primăvară
Numărul produselor tradiţionale româneşti recunoscute şi protejate de Uniunea Europeană, a crescut la 5, de la sfârşitul anului trecut. Scrumbia afumată de Dunăre se alătură astfel novacului afumat din Țara Bârsei, telemelei de Ibănești, salamului de Sibiu şi magiunului de prune de Topoloveni.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Doi bărbați din Caraș-Severin au intrat într-o școală pe un geam lăsat deschis și au furat banii pentru bursele elevilor
Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 17 mai
Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 16 mai
Explozie puternică într-un bloc din Germania
Premierul Slovaciei a fost împușcat
19 copii răniți în Gaza vor fi aduși la spitale din România
Zelenski e în Harkov
Corespondență din Slovacia
Marius Tudosiei așează sâmbătă scrumbia de Dunăre alături de gusturi proaspete şi arome surprinzătoare, lângă spanac de grădină şi sfeclă roşie coaptă.
Mai multe detalii şi reţete, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News