Live

Sănătatea în bucate. Scrumbie de Dunăre și spanac de primăvară

Data actualizării: Data publicării:

Numărul produselor tradiţionale româneşti recunoscute şi protejate de Uniunea Europeană, a crescut la 5, de la sfârşitul anului trecut. Scrumbia afumată de Dunăre se alătură astfel novacului afumat din Țara Bârsei, telemelei de Ibănești, salamului de Sibiu şi magiunului de prune de Topoloveni.

Marius Tudosiei așează sâmbătă scrumbia de Dunăre alături de gusturi proaspete şi arome surprinzătoare, lângă spanac de grădină şi sfeclă roşie coaptă.

Mai multe detalii şi reţete, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Sandvișuri cu pâine otrăvită” și cartofi prăjiți care „alungă țânțarii”, printre rețetele recomandate de o aplicație care folosește AI

Consultaţiile medicale şi reţetele electronice pot fi acordate în continuare la distanţă, anunță CNAS

Un medic a fost concediat după ce i-a prescris pe rețetă înghețată și jocuri video unui copil cu simptome de gripă

Scandaloasa rețetă de „cozonac rusesc” cu 150 de ouă. Și cum să „asortezi” un vin bun la masa de Paște. Sfaturi de la un somelier român

Partenerii noștri