Live

Motivul pentru care Lady Di a renunţat la marca Chanel are legătură cu prințul Charles și Camilla

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Regretata Diana de Welles a purtat haine de la casă de modă franceză Chanel timp de mulţi ani, însă după divorţul de prinţul Charles, ea a renunţat la celebra marcă, relatează online ziarul spaniol ABC.

Decesul designerului Karl Lagerfeld a acaparat atenţia lumii întregi. Numeroase celebrităţi au deplâns moartea creatorului de modă german iar imaginile ţinutelor sale cele mai emblematice au făcut înconjurul reţelelor de socializare.

Totuşi a atras atenţia un secret bine păstrat în amintirile sale legat de relaţia Dianei de Welles cu marca Chanel. Şi anume faptul că regretata Lady Di a încetat la un moment dat să mai poarte ţinute semnate de marea casă de modă franceză, a cărei imagine a fost renovată de Karl Lagerfeld.

Care a fost motivul care a determinat această decizie? Stilistul vestimentar al lui Lady Di, care i-a ales hainele pentru ultima ei vizită în Australia după ce divorţase de prinţul Charles, a oferit o explicaţie.

Potrivit publicaţiei Harper's Bazaar Australia, citată de Agerpres, decizia Dianei era legată de soţul ei şi de fosta lui iubită Camilla Parker-Bowles.

"În momentul în care Diana îşi trecea în revistă ţinutele, eu am ales o pereche de pantofi Chanel pentru a-i asorta cu o rochie Versace", a spus el. Însă în faţa refuzului vehement al Dianei, ea a fost nevoită până la urmă să spună motivul pentru care nu dorea să-i încalţe.

"Nu pot folosi o marcă ce are ca emblemă două C înlănţuite", a spus ea referindu-se la numele de Camilla şi Charles.

Motivul nu surprinde, ţinând cont de relaţia pe care soţul ei a avut-o cu Camila Parker-Bowles mult timp înainte să se căsătorească cu Diana. Prinţul Charles s-a căsătorit cu Diana Spencer la presiunea familiei, pe 29 iulie 1981, însă nu a putut să o uite niciodată pe Camilla.

Charles a recunoscut că a reînceput o relaţie cu Camilla după sfârşitul căsniciei cu Diana în 1995. Cei doi au divorţat după un deceniu de la nuntă, iar prinţul a aşteptat 10 ani până să se căsătorească cu Camilla

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Primul mesaj public al prinţului William, după diagnosticul de cancer al Regelui Charles

O rochie purtată de Prințesa Diana a fost vândută la licitație cu o sumă record

Celebrul pulover cu oi purtat de Prinţesa Diana a fost vândut la licitaţie cu peste un milion de dolari

„Voiam o fată”. Regele Charles ar fi fost dezamăgit la nașterea Prințului Harry. Dezvăluirile Prințesei Diana, într-o nouă înregistrare

Partenerii noștri