Live

Amber Heard, amenințări cu moartea și roluri pierdute după ce l-a acuzat pe Johhny Depp de violență domestică

Data publicării:
Foto: Hepta

Amber Heard susține, într-un articol de opinie scris pentru The Washington Post, că a primit amenințări cu moartea și a pierdut contracte importante, după ce și-a acuzat fostul soț, pe cunoscutul actor Johnny Depp, de violență domestică.

Foto: Hepta

Heard, în vârstă de 32 de ani, a intentat proces de divorț de Johnny Depp, 55 de ani, în luna mai 2016. Aceasta a declarat că a fost abuzată „verbal și fizic”. Depp continuă să nege acuzațiile, la mai bine de doi ani de la acest scandal. Între timp, instanța l-a obligat să îi plătească 7 milioane de dolari fostei soții.

Divorțul a fost finalizat în luna ianuraie 2017, iar Amber a donat o parte din banii primiți de la fostul soț unui spital pentru copii din Los Angeles, așa cum a promis.

Acum, cunoscuta actriță americană povestește cum a trăit în teroare după izbucnirea scandalului, simțindu-se constant în pericol. Aceasta a primit amenințări cu moartea, a fost nevoită să-și schimbe numărul de telefon săptămânal și a evitat să mai iasă în public, fiind constant urmărită de paparazzi, care o urmăreau chiar și cu drone.

În plus, susține Amber, a pierdut un contract cu o importantă firmă din domeniul fashion, după ce lucrase timp de doi ani pentru campania care urma să fie lansată. Mai mult, a pierdut un rol pe care îl primise înainte de izbucnirea scandalului, iar producătorii seriei „Aquaman” au luat în considerare înlocuirea acesteia.

„Scriu din ipostaza unei femei care a fost nevoită să-și schimbe săptămânal numărul de telefon, pentru că primeam amenințări cu moartea. (...) Mă simțeam în proces cu opinia publică - iar viața și bunăstarea mea depindeau de un val imens de acuzații pe care nu le puteam controla”, a scris Amber.

Actrița a mai dezvăluit cum prieteni și apropiați i-au spus că va fi trecută pe „lista neagră” a Hollywood-ului și că nimeni nu va mai vrea să lucreze cu ea.

„Am avut rarul avantaj de a vedea, în timp real, cum instituțiile apără bărbații acuzați de abuz”, a mai spus Heard.

În ciuda experiențelor neplăcute prin care a trecut, Amber crede că industria filmului din SUA se schimbă în bine pe fondul mișcării #MeToo și a încurajat victimele abuzurilor să vorbească.

Amber Heard și Johnny Depp au fost căsătoriți timp de 15 luni, înainte ca actrița să depună cererea de divorț.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri