Live

Bărbatul care amenința că o va ucide pe Bella Hadid a fost arestat, după ce a postat o imagine tulburătoare

Data publicării:
Foto: Instagram/Bella Hadid

Un bărbat care o urmărea și o teroriza pe fotomodelul Bella Hadid încă din luna decembrie a fost arestat de poliție. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost ridicat de polițiști chiar din fața apartamentului modelului, după ce aceasta i-a alertat pe ofițeri, scrie Daily Mail.

Hadid, în vârstă de 21 de ani, a observat că bărbatul postase o imagine a apartamentului din complexul rezidențial în care ea locuiește. Individul îi trimitea de mai multe săptămâni mesaje în care o amenința că o va ucide pe ea și apoi pe toată familia ei.

Potrivit TMZ, bărbatul este acuzat de hărțuire în formă agravată și că o urmărea obsesiv pe Hadid. Tânăra a început să primească mesaje de la acesta încă din luna decembrie, însă a început să le ia în serios abia când acesta i-a trimis, într-un mesaj privat, imaginea pe care o postase, în care se vedea apartamentul modelului. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A fost cândva model de succes și soția unui star din Baywatch, iar acum se hrănește din gunoaie. Ce s-a întâmplat cu Loni?

Un bărbat și-a urmărit soția în trafic, a spart geamul mașinii și a lovit-o. A fost prins la graniță, când încerca să fugă din țară

Un fost angajat al serviciului de informaţii interne austriac, plasat în arest preventiv. El este acuzat de spionaj

Cetățean bulgar arestat în Marea Britanie pentru spionaj în favoarea Rusiei. Bărbatul aduna „informații utile pentru inamic”

Partenerii noștri