Live

Fotograful nunţii regale: "Acel moment mi-a dat fiori. Toată lumea avea lacrimi în ochi"

Data actualizării: Data publicării:

Fotograful nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle a vorbit despre colaborarea cu cei care sunt acum ducele şi ducesa de Sussex. Alexi Lubomirski a povestit că s-a străduit să dea un suflu proaspăt fotografiilor de la căsătoriile regale, de obicei destul de rigide. Tânărul cuplu a publicat trei dintre portrete oficiale de nuntă.

Am primit un telefon, parcă acum o lună... cu o lună înainte de nuntă. Şi a fost unul dintre acele telefoane care îţi dau imediat o stare de euforie după care te gândeşti: „Wow! Cum o să fac asta?".

Am vrut să fie ca o fotografie de familie. Nu am vrut să fie ca o fotografie cu o echipă de polo sau una de armată. Atmosfera din încăpere era evident plină de bucurie, multe zâmbete, era ca în sânul unei familii după o nuntă. Unii dintre părinţi se ciondăneau cu copiii, unchii şi mătuşile vorbeau cu nepoţii şi nepoatele. O familie adevărată. Eram chiar lângă uşa pe unde a intrat Ducesa de Sussex. Să o văd intrând, cu domnişoarele de onoare şi pajii în urma ei... Acel moment a fost... Mi-a dat fiori. Toată lumea avea lacrimi în ochi.

Soarele apunea pe după Castelul Windsor chiar în spatele lor. Era cea mai senină şi mai frumoasă lumină, ei erau îndrăgostiţi, plimbându-se prin grădina frumoasă. Ne-am mai plimbat un pic, am făcut fotografii. Ei erau într-o stare de euforie.

Le-am zis, chiar înainte să plece, să mai facem nişte fotografii aici, pe trepte. Ea s-a aşezat între picioarele lui. Râdeau pentru că glumeau despre cât de obosiţi erau după tot. Se uitau unul la celălalt şi râdeau şi a fost un moment foarte frumos.

Abia la hotel m-am uitat (la fotografii - n.r.) şi era minunat. Un moment foarte fericit!”

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Harry şi Meghan, prima reacție după ce Kate a anunțat că suferă de cancer

Meghan şi Harry au plecat într-un final de la Frogmore Cottage. Reședința a fost un cadou de nuntă de la Regină, dar au rămas fără ea

Meghan Markle nu va deveni „Ducesa de Dior”. Anunțul a fost făcut de casa de modă după zvonurile din ultimele zile

Directorul Spotify îi atacă dur pe prințul Harry și Meghan după încheierea parteneriatului lor: „Escroci nenorociți. La naiba cu ei”

Partenerii noștri