Live

Video&Foto Primele imagini cu Keanu Reeves în „John Wick: Chapter 4”. Filmul va fi lansat în martie 2023

Data actualizării: Data publicării:
Primul trailer al filmului „John Wick: Chapter 4”, cu Keanu Reeves FOTO: Profimedia Images

Primul trailer al filmului „John Wick: Chapter 4”, în care rolul principal este interpretat de Keanu Reeves, a fost prezentat la Comic-Con, în San Diego. Filmul va fi lansat în martie 2023.

Donnie Yen va juca rolul prietenului personajului principal, Wick, interpretat de Keanu Reeves. Actorul și regizor chinez a mai apărut în Mulan, Rogue One: A Star Wars Story și xXx: Return of Xander Cage.

Filmările la cel de-al patru film al francizei de acțiune John Wick a început la scurt timp după lansarea celei de-a treia pelicule, „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, în mai 2019, dar programul a fost dat peste cap din cauza pandemiei.

Regizorul Chad Stahelski a spus că pentru noul proiect a ridicat foarte mult ștacheta.

Filmările au avut loc în Berlin, Paris, New York City și Japonia.

Keanu Reeves este unul dintre cei mai populari actori din lume și poate cel mai îndrăgit star din online pentru caracterul lui impecabil.

S-a născut la Beirut, mama lui fiind britanică, iar tatăl său un alcoolic care şi-a abandonat familia când Keanu era copil. Mama lui, care a fost nevoită să lucreze inclusiv ca dansatoare pentru a-şi putea întreţine familia, a decis să se mute cu fiul şi cu fiica sa, Kim, în Canada unde au primit mai târziu naţionalitatea.

Keanu are o legătură foarte strânsă cu sora lui, mai ales că printre încercările grele la care l-a supus viaţa a fost şi perioada dificilă în care Kim a suferit de leucemie. Nu a fost singura lovitură pe care i-a rezervat-o soarta: River Phoenix care a fost bunul său prieten a murit de supradoză foarte tânăr, lucru care l-a distrus pe Reeves. Însă tragediile de abia aveau să înceapă: la sfârşitul anilor 90, fiica pe care urma să o aibă cu iubita sa Jennifer Syme s-a născut moartă. Un an şi jumătate mai târziu, logodnica sa, care căzuse într-o depresie profundă, a murit într-un accident de maşină.

Toate aceste tragedii l-au îndemnat pe Reeves să nu se agaţe de averea sa şi să doneze bani pentru a încerca să ajute asociaţiile şi iniţiativele să evite dureri precum cele pe care el le-a suferit în viaţă. "Banii nu înseamnă nimic pentru mine. Aş putea trăi încă două secole din ceea ce am agonisit", a povestit el. "Ideea mea de fericire este să dorm alături de persoana pe care o iubesc, să împart cina cu prietenii sau să merg cu motocicleta. Nu are nimic în comun cu un cont în bancă cu multe zerouri", a spus el într-un interviu din 2020.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un nou "Matrix", la 25 de ani de la lansarea primului film din serie

Casa actorului Keanu Reeves a fost jefuită. Hoții au reușit să fugă înainte să ajungă poliția

Vedete care împlinesc 60 de ani în 2024: Keanu Reeves, Lenny Kravitz sau Sandra Bullock, printre cei care nu-și arată vârsta

„John Wick 5” este în pregătire, la două luni de la lansarea celei de-a patra părţi

Partenerii noștri