Live

Galerie Foto Cher alimentează zvonurile că este logodită cu iubitul cu 40 de ani mai tânăr

Data actualizării: Data publicării:
Cher alimentează zvonurile că este logodită cu iubitul cu 40 de ani mai tânăr FOTO: Profimedia Images

Cher a stârnit zvonuri legate de o a treia căsătorie, după ce, în ziua de Crăciun, a postat pe o rețea socială o fotografie cu un inel de logodnă. Iubitul ei este directorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, fostul iubit al modelului și vedetei TV Amber Rose.

În vârstă de 76 de ani, Cher și-a confirmat relația de dragoste cu Alexander Edwards în luna noiembrie, când a postat pe Twitter o fotografie cu el lângă un emoji cu inimă roșie.

Dar acum pare că lucrurile au mers mai departe.

Pe 25 decembrie, Cher a postat pe Twitter o imagine cu un inel strălucitor alături de un mesaj: „Nu mai sunt cuvinte, Alexander, A.E.”

În timp ce felicitările au început să curgă în valuri, unii dintre fanii s-au arătat nedumeriți și nu sunt convinși că imaginea înseamnă că cei doi s-au logodit.

Sunt și fani ai artistei care se îndoiesc de autenticitatea sentimentelor, unul spunându-i vedetei la începutul lunii decembrie: „Sunt foarte suspicios în ceea ce privește intențiile lui față de tine”.

Cher a răspuns: „După cum știm cu toții... NU M-AM NĂSCUIT IERI și ce știu sigur e că nu există garanții. Când faci o alegere, riști. Întotdeauna am riscat... asta sunt eu”.

Edwards este fostul partener al modelului și vedetei TV Amber Rose, împreună cu care are un fiu de trei ani, Slash Electric Alexander Edwards. Rose și-a acuzat fostul partener că a înșelat de mai multe ori în timpul relației lor.

Cât despre Cher, „Zeița Pop”, ea a mai fost căsătorită de două ori. Primul ei soț, Sonny Bono, împreună cu care are un fiu, Chaz, în vârstă de 53 de ani, a murit în 1998. Cei doi erau despărțiți din 1974.

La câteva zile după încheierea divorțului, în 1975, Cher s-a căsătorit cu cel de-al doilea soț, Gregg Allman. Fiul lor, Elijah Blue Allman, în vârstă de 46 de ani, s-a născut un an mai târziu. Cei doi au divorțat în 1978.

Cher a avut câteva săptămâni dificile, pentru că mama ei, Georgia Holt, a murit la începutul lunii decembrie.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori

Grav bolnavă, actrița de filme pentru adulți Jenna Jameson a fost părăsită și este în divorț

„Un nou capitol”. China vrea relații și mai bune cu Coreea de Nord

Un bărbat a reușit să ascundă o crimă timp de 26 de ani, dar după ce a divorțat adevărul a ieșit la lumină. Ce s-a întâmplat

Partenerii noștri