Live

Imagini de la Stockholm. Mii de fani i-au adus omagiul lor lui Avicii

Data publicării:

Vedete şi fani sunt înmărmuriţi! Unul dintre cei mai admiraţi DJ de muzică electro-dance a murit la numai 28 de ani. Suedezul Avicii, care a făcut spectacol şi la noi acum doi ani la UNTOLD, a fost găsit fără viaţă în oraşul Muscat din Oman. Mii de fani s-au adunat în această seară la Stockholm, oraşul unde s-a născut, ca să îi aducă omagiul lor.

Cu lacrimi în ochi, fanii au cântat cele mai cunoscute piese ale DJ-ului şi au transmis mesaje de încurajare pentru familia starului răpus de o boală agravată de consumul excesiv de alcool.

Un omagiu emoţionant a venit şi din partea familei regale a Suediei.

Prinţul Carl Philip s-a arătat recunoscător destinului pentru că l-a cunoscut pe super-star şi a mărturisit că îl admira.

În altă ordine de idei, poliţiştii din Oman, unde a fost găsit mort DJ-ul, anunţă că nu consideră suspect decesul lui, dar nici nu vor să anunţe în ce condiţii s-a stins. Fratele artistului a plecat totuşi spre ţara arabă ca să afle ce a făcut tânărul în ultimele lui zile.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

DJ-ul Avicii nu a fost încă înmormântat. Familia a anunțat că funeraliile vor avea loc într-un cadru privat

DJ Avicii era "tată vitreg". Scrisoarea emoționantă a iubitei secrete: "Sper că își va aminti viața trăită alături de tine"

DJ-ul suedez Avicii s-ar fi sinucis

„Le-am spus că o să mor. Am spus-o de multe ori”. Dezvăluirea făcută de Avicii într-un documentar tulburător

Partenerii noștri