Live

Kanye West anunță că și-a schimbat numele

Data actualizării: Data publicării:

Rapperul Kanye West va răspunde de-acum numelui "Ye", însă, pe plan politic, susţinerea sa acordată lui Donald Trump, extrem de rară în rândul personalităţilor afroamericane, rămâne nezdruncinată, relatează AFP, citat de News.ro. 

”Eu sunt Ye”, a anunţat pe Twitter ”individul cunoscut oficial drept Kanye West".

"Ye" a fost mult timp porecla lui West, la fel ca "Yeezy". "Ye" este, în plus, titlul ultimului său album.

West, sau mai degrabă Ye, a anunţat această schimbare a numelui cu puţin înainte de apariţia sa la emisiunea "Saturday Night Live", la NBC, unde a cântat deghizat într-o sticlă de apă împreună cu rapperul Lil Pump, uimindu-şi fanii pe reţele de socializare, îngrijoraţi de nivelul creativităţii campionului lor.

Kanye West şi-a încheiat spectacolul cu o piesă foarte oprtun intitulată ”Ye”, purtând o şapcă cu sloganul campaniei prezidenţiale a lui Donald Trump - "Make America Great Again".

Rapperul a făcut comentarii politice după spectacol, difuzat pe Instagram.”Foarte adesea, stând de vorbă cu  un alb, ei îmi spun: «Cum poţi să-l iubeşti pe Trump? Este rasist». Ei, bine, dacă rasismul mi-ar ridica o problemă, aş fi plecat de mult din America”.

Kanye West şi-a surprins fanii devenind una dintre foarte rarele persoanlităţii afroamericane care-l susţin pe Trump.

Rapperul a acuzat totodată Partidul Democrat că vrea să facă oamenii dependenţi de ajutoare sociale şi şi-a eiterat interesul faţă de o candidatură în alegerile prezidenţiale din 2020.

Kanye West a promis recent un nou album, ”Yahndi", prevăzut sâmbătă. Însă volumul se lasă aşteptat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut că și-a ucis câinele: „L-am urât”

Victoria lui Trump, risc existențial pentru unitatea Europei. Cum ar putea fi dezbinată UE dacă magnatul revine la Casa Albă (Politico)

Alegerile din SUA, cel mai urmărit eveniment electoral în 2024. „Guvernul a fost conceput ineficient și să aibă conflicte interne”

Partenerii noștri