Live

Record negativ de temperatură joi dimineaţă: minus 4 grade Celsius

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Agerpres

Cea mai mică temperatură, de la începutul lunii septembrie și până acum, a fost înregistrată, în această dimineață, la Joseni: minus 4 grade Celsius. Până la sfârșitul săptămânii, vremea rămâne mai rece față de cea normală în această perioadă.

Ziua de astăzi va fi anormal de rece, cu temperaturi maxime între 14 grade Celsius în depresiuni și 22 de grade Celsius în sudul țării.

Ploile vor fi prezente în cea mai mare parte a Dobrogei unde vor aduce cantități mai mari de apă, în timp ce în regiunile sudice și nordice vor fi slabe și vor apărea doar local. La altitudini mai mari de 1900m, ploile se vor transforma trecător în lapoviță și în ninsoare.

Vremea va continua să fie rece până duminică, atunci când temperaturile vor începe să crească ușor. Condițiile de ploaie vor fi prezente în nordul și în nord-estul țării până sâmbătă seara, apoi vor dispărea. La altitudini mari, vor mai fi fulguieli și lapoviță, iar vântul va avea intensificări.

În București se vor atinge maximum 20 de grade Celsius. Norii vor fi numeroși, iar vântul va adia ușor și va amplifica senzația de frig. Presiunea aerului va fi în creștere.

Redactare G. Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prognoza meteo pentru perioada 20 mai - 2 iunie. Vremea se încălzește, dar un val de ploi va cuprinde aproape toată țara

Cresc temperaturile în toată țara, dar nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Vremea se schimbă din nou: Vom avea parte de temperaturi sub normalul perioadei, dar și de ploi în mai multe zone din țară

Vremea se încălzește și scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Partenerii noștri