Live

Prognoză meteo specială pentru București. Vreme caniculară, cu temperaturi de până la 37 de grade

Data publicării:

Meteorologii anunță vreme călduroasă în Bucureşti, în următoarele două zile, cu temperaturi maxime de până la 36-37 de grade Celsius şi disconfort termic ridicat.

Potrivit prognozei speciale emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM),  vremea va fi călduroasă până joi dimineaţa, disconfortul termic va creşte, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, miercuri, cu înnorări după-amiaza şi seara, când va creşte probabilitatea pentru intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice şi averse. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 17 - 20 de grade Celsius.

În intervalul 3 august, ora 9:00 - 4 august, ora 10:00, va fi caniculă şi disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să depăşească pragul critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă va fi de 36 - 37 de grade, iar cea minimă de 19 - 22 de grade. Cerul va fi mai mult senin şi vântul în general slab.

De altfel, ANM a emis o atenţionare Cod galben de caniculă şi disconfort termic ridicat pentru 25 de judeţe şi Bucureşti, valabilă pe parcursul zilei de joi.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un om a murit iar altul a fost rănit după ce o mașină a fost izbită de trenul Budapesta - București

Vremea se încălzește și scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

56 de candidați sunt înscriși în bătălia electorală pentru primăriile Bucureștiului. Cine sunt aceștia

Misiune în premieră cu un avion SMURD: Doi pacienţi în stare critică după un accident, transferaţi de la Suceava la Bucureşti

Partenerii noștri