Live

ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII. Este dublarea alocațiilor o măsură care trebuia luată acum?

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Getty Images

Este dublarea alocațiilor o măsură care trebuia luată acum?", o întrebare la care răspund jurnaliștii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu. 

„Ele nu sunt alocații pentru copii, ele sunt alocații pentru părinți, nu știe nimeni ce fac cu banii ăștia, părintele poate să cumpere rechizite sau băutură, acest sistem trebuie reformat, această măsură se aplică tuturor acum, chiar și părintelui Gigi Becali", spune jurnalistul Florin Negruțiu. 

Claudiu Pândaru spune că „parlamentarii care au votat această măsură nu s-au gândit la binele copiilor, ci la cum pot să faulteze bugetul pe care îl construiește acum, buget ce arată ca o căruță trasă de boi, în care aleșii PSD mai aruncă un sac cu măsuri populiste, dublarea alocațiilor, reducerea TVA. Căruța bugetară se îngreunează și boii o trag mai greu, din păcate, ce trebuie să înțelegem cu toții e că boii care trag aceste măsuri bugetare suntem noi".

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dan Motreanu: Alocațiile cresc din această lună cu 13.8%. De această măsură beneficiază 3.6 milioane de copii și adolescenți

Peste 3 milioane de alocații au fost majorate. Alocațiile, majorate în două rânduri de guvernul Ciucă

Cresc alocațiile în 2024. Ministrul Muncii anunță de când vor primi copiii bani mai mulți

Budăi: Nu sunt probleme în acest an cu plata pensiilor şi nici în 2023

Partenerii noștri