Live

BASCHET. CSM Oradea, înfrângere la un singur punct pe terenul Sibiului

Data actualizării: Data publicării:

CSU Sibiu şi-a luat revanşa în faţa orădenilor după înfrângerea suferită în manşa tur a celei de-a doua faze a Ligii Naţionale de baschet. Gazdele s-au impus cu 93-92 într-un meci în care CSM a avut un avans de 15 puncte după primul sfert.

Liderul la zi al campionatului a redus din diferenţă sfert după sfert, astfel că în ultimul act distanţa dintre cele două a fost de un singur punct în favoarea oaspeților.

Fără Zeno, menajat, şi Pasalic accidentat, Oradea a cedat pe final, în timp ce Sibiul a excelat la aruncările de trei puncte și la recuperări. Laser, cu 32 de puncte, a fost MVP-ul partidei, în vreme ce principalii marcatori ai oaspeților au fost Richard, cu 19 puncte, şi Sean Denison, cu 18 puncte.

În urma acestui rezultat Sibiul îşi păstrează prima poziţie, cu un punct peste Cluj care va disputa, miercuri, la Oradea penultimul joc din Top 6.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Antrenorul unui echipe de baschet de juniori din Galați a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci U16

Partenerii noștri