Live

BASCHET. CSM Oradea - Steaua 68-82. "Roș-albaștrii" au urcat pe podium în Liga Națională

Data actualizării: Data publicării:

CSM Oradea a pierdut partida disputată pe terenul propriu, în compania celor de la Steaua. A fost 84-79 pentru formația bucureșteană.

Baschetbaliştii de la Steaua au urcat pe podium după victoria la 14 puncte de la Oradea. A fost al doilea succes consecutiv pentru vicecampioană. La fel ca în urmă cu două săptămâni şi jumătate, Steaua a câştigat derby-ul cu Oradea.

Vicecampioana a condus la o diferenta de zece puncte încă după primul sfert (21-11). Până la pauză, bihorenii s-au apropiat la opt puncte (33-41), iar înaintea ultimei părţi gazdele au avut chiar un minim avans (56-55). Sfertul patru a adus, însă, dezastrul pentru bronzul de anul trecut.

Vicecampioana Steaua s-a impus la 15 puncte, scor final 82-68. Cei mai buni trei marcatori ai oaspeţilor au punctat cel puţin la fel de bine ca MVP-ul gazdelor, Valeika. 17 puncte a reuşit omul meciului, Runkauskas de la Steaua. Cu acest succes, roş albaştrii au urcat pe podium, sub CSU Sibiu şi U BT Cluj.

În prima partidă a zilei, tot în grupa 1-6, Timişoara a câştigat la Piteşti cu 84-79.

preluare digisport.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Ciolacu trimite corpul de control la CSA Steaua. Se verifică felul în care a fost administrat Complexul Steaua Ghencea

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Partenerii noștri