Ciolacu trimite corpul de control la CSA Steaua. Se verifică felul în care a fost administrat Complexul Steaua Ghencea

Data publicării:
meci de fotbal desfășurat pe stadionul Steaua Ghencea
Meci de fotbal desfășurat pe stadionul Steaua Ghencea. Recent, a izbucnit un scandal între FCSB și CSA Steaua în privința închirierii stadionului pentru meciul FCSB - Dinamo de sâmbătă. Foto: Inquam Photos/Vali Marin

Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu efectuează, începând de joi, verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cercetând, între altele, modul de administrare a Complexului sportiv Steaua Ghencea, au precizat pentru Agerpres surse guvernamentale.

Potrivit acestora, inspectorii guvernamentali vor efectua controale asupra modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului şi a cheltuielilor de funcţionare a acestora, urmare şi a unor relatări ale presei sportive pe acest subiect.

Sursele citate au precizat că perioada pentru care se realizează controlul este de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Conform Digisport.ro, FCSB și CSA Steaua nu s-au înțeles în privința contractului de închiriere, în vederea desfășurării meciului FCSB - Dinamo, care va avea loc sâmbătă de la ora 21:30, din cauza unor clauze solicitate de „militari”, considerate inacceptabile de către conducătorii echipei din SuperLiga.

CSA Steaua a cerut ca FCSB să încheie o asigurare de un milion de euro pentru gazonul stadionului din Ghencea, dar și o clauză potrivit căreia clubul lui Gigi Becali este responsabil în cazul în care suporterii folosesc marca și numele Steaua în timpul meciului cu Dinamo.

„Eu nu știu care e treaba, nebunia asta. Acum nu an, prim-ministrul mi-a spus că are obligația ca FCSB să joace în Ghencea. Nu se execută ordinele în România. Punem clauze, un milion de euro pentru gazon, care costă doar 200.000. Polița asta de asigurare există doar în Olanda”, a spus patronul FCSB, Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri