Live

FOTBAL. Fundaşii Luceafărului au poftã de gol

Data actualizării: Data publicării:

Fundaşii Luceafărului au fost din nou la datorie. După ce Tânc a înscris în etapa trecută cu Metaloglobus, miercuri, la Brăila, a fost rândul altui apărător să marcheze pentru formaţia orădeană.

Golul lui Cristi Oros din partida cu Unirea Dacia a adus un nou punct pentru Luceafărul care rămâne astfel la mijlocul clasamentului.

„A fost un meci de luptă, pe un teren foarte prost, în care valoarea echipelor s-a egalizat. Păcat că dintr-o neatenţie mai bine zis, am luat un gol la finalul primei reprize. Dar mă bucur încă o dată că echipa a reuşit să reacţioneze", a declarat Cristian Lupuţ, antrenor Luceafărul Oradea.

Luceafărul stă bine şi la capitolul atacaţi. Vlad Rusu, golgheterul echipei cu 12 reuşite până acum, ocupă locul patru în topul marcatorilor din liga a doua. Din păcate, acesta nu a punctat şi la Brăila, de unde Oradea s-ar fi putut întoarce cu toate cele trei puncte.

„În momentul când revii de la 1-0 şi egalezi, pentru mine este cel puţin ca o victorie acest rezultat. Vă spun, şi repet, pe un teren greu”, a menţionat Cristian Lupuţ.

În urma remizei cu Brãila, Luceafãrul a bifat a şasea rundã fãrã înfrângere, din cele şapte disputate în retur. În cea de-a doua parte a campionatului, gruparea orãdeanã a strâns 14 puncte, dupã patru victorii şi douã remize.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ionuţ Mocanu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au promovat după 16 ani! ”Atmosferă sud-americană” în cel mai mare oraș din România care nu a avut echipă în Liga 1

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Debut excelent pentru Spania la EURO 2024: A învins Croația cu 3-0

EURO 2024: Elveţia a învins Ungaria cu 3-1

Germania a învins clar Scoția, cu scorul de 5-1, în meciul de deschidere de la EURO 2024

EURO 2024. Videoclipul de prezentare al jucătorilor echipei Ucrainei de la Campionatul European arată ororile războiului din ţara lor

Partenerii noștri