Live

Incendiu în centrul Oradei. 18 pompieri au intervenit ca să stingă focul ce a cuprins o locuință

Data actualizării: Data publicării:
foto: ISU Crișana

Un violent incendiu s-a produs, luni după-amiază, pe o stradă din zona centrală a municipiului Oradea. Trei autospeciale și 18 pompieri au intervenit ca să oprească focul care a cuprins tarasa, balconul și acoperișul unei locuințe.

Alarma a fost dată în jurul orei 16.40, când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o locuință aflată pe strada Ady Endre.

Ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că flăcările au cuprins terasa situată la intrarea în locuință, la balconul, respectiv la acoperișul casei.

Forţele de intervenţie au acţionat simultan pentru localizarea şi lichidarea incendiului şi pentru protecţia încăperilor clădirii, reușind să împiedice dezvoltarea acestuia la camerele de la parter și mansardă și la întregul acoperiș, salvând totodată un câine aflat în interiorul casei afectate de flăcări”, a relatat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Focul a distrus terasa locuinței, aproximativ 20 de metri pătrați din acoperișul casei, balconul din lemn, o ușă și două ferestre. Nimeni nu a fost rănit.

„Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauza probabilă a incendiului, depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile”, a precizat maiorul Camelia Roșca.

Editor web: Adrian Laboș

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O mașină a luat foc pe A1 imediat după ce șoferul a oprit pe banda de urgență și a deschis portbagajul

O mașină a luat foc în mers pe șoseaua de centură a Clujului

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

VIDEO. Un tren a luat foc în mers în Canada

Partenerii noștri