Live

Mihai Vigariu, noul om de fier al României

Data actualizării: Data publicării:
foto: Federaţia Română de Triatlon

Noul campion al probei full Iron Man a triatlonului X-Man România este sportivul Mihai Vigariu. Campionul de la Seven Sport Club a terminat cele trei probe după 9 ore, 34 de minute şi 21 de secunde şi s-a clasat în faţa lui Istvan Simon şi a lui Peter Havas.

"E prima mea victorie; nu am câştigat niciodată un concurs şi sunt foarte încântat pentru că am avut nişte băieţi astăzi care m-au făcut să îmi împing limitele în fiecare moment, de la început, până la sfârşit", a declarat Mihai Vigariu, câştigător X-Man România 2018.

Mihai spune că efortul depus de un triatlonist nu se poate compara cu nimic şi recomandă acest sport chiar şi celor trecuţi de prima tinereţe.

"Chiar acum vorbeam cu o prietenă care s-a apucat la 48 de ani de triatlon. Era alergătoare şi îmi spunea că este prima ei competiţie şi cât de bucuroasă e şi parcă viaţa i s-a schimbat, pentru că e un sport complementar: înot, bicicletă şi alergare."

Campionatului International de Triatlon pe distanţă lungă X-Man România a ajuns la a noua ediţie şi figurează ca şi Campionat Naţional la această probă, în calendarul Federaţiei Române de Triatlon.

Reporter: Bogdan Băcilă
Operator: Constantin Gheorghiţă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

S-a câștigat premiul de 1,94 milioane de euro la Loto 6/49, la extragerea de joi, 11 aprilie

Luni dimineață și-a verificat biletul, marți a ridicat premiul. Câștigătorul celor 2,78 milioane de euro la 6/49 și-a luat banii

10 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria Loto 6 din 49 a fost câștigat duminică. Biletul a fost cumpărat în Sectorul 6

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Unde s-a jucat biletul norocos de 5,5 lei care aduce aproape un milion de euro

Partenerii noștri