Live

Nuntă cu motoare turate. Zeci de motociclişti au participat la cununia unui campion la motociclism

Data actualizării: Data publicării:

A fost o nuntă cu motoarele turate, sâmbătă, în centrul Oradei. Unul din campionii naționali la motociclism a avut parte de o surpriză cu mulți decibeli. Platoul din fața primăriei Oradea a fost plin de motocicliștii care au vrut să îi fie alături în cea mai importantă zi din viața lui. Cununia civilă a coincis cu deschiderea sezonului moto 2018, la care au participat sute de bikeri.

“- Pap Bela Zsolt, de bună voie și nesilit de nimeni, o iei în casătorie pe Kriszti Maria?
- Da!
- Kristzi Maria, de bună voie și nesilit de nimeni, îl iei în casătorie pe Pap Bela Zsolt?
- Da!”

Cei doi miri au fost așteptați pe platoul din fața primăriei Oradea de peste 20 de motocicliști. Cei doi, vizibil emoționați, au fost surprinși de prezența prietenilor lor.

“Nouă ni s-au întâmplat așa repede toate, să facem cununia fără să știe mulți oameni și uite că s-a aflat”, spune mirele.

“Pap Bella este colegul nostru, este multiplu campion național la motociclism, așa că am încercat să îi facem și o mică bucurie și o surpriză în același timp”, spune Daniel Todoran, președintele clubului Invictus.

“Suntem prieteni, motocicliștii sunt un grup de oameni foarte uniți și din acest punct de vedere am spus că, domnule, e momentul potrivit să îi facem această surpriză, profitând și de faptul că e deschiderea sezonului.”

Cununia celor doi a avut loc simultan cu deschiderea sezonului moto 2018, eveniment organizat în fiecare primăvară în Oradea de aproximativ zece ani.

“Încercăm să organizăm acest eveniment în scopul de a conștientiza ceilalți participanți la trafic că, începând cu vremea frumoasă, suntem și noi în trafic. Sunt motocliști din tot nord-vestul Transilvaniei, din Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Cluj. Avem motocicliști din Ungaria, din Debrețin”, a precizat președintele clubului Invictus

La eveniment au participat peste 400 de motocicliști.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuța

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Căsătoria care a revoltat o țară întreagă: un preot de 63 de ani s-a căsătorit cu o fată de 12 ani. Ceremonia a fost publică și filmată

Câți bani a primit singurul român prezent la petrecerea extravagantă din India

Singurul român care a fost la extravaganta petrecere din India. Cine este și cum i-a încântat pe bogații lumii

Onorariu uriaș pentru Rihanna la petrecerea din India unde s-au adunat bogații lumii. Ar fi vorba de până la 9 milioane de dolari

Partenerii noștri