Video Câți bani a primit singurul român prezent la petrecerea extravagantă din India

Data actualizării: Data publicării:
valentin luca
Un român a făcut spectacol la logodna anului din Asia. FOTO: Facebook Valentin Luca

La petrecerea extravagantă din Asia, pentru nunta fiului multimiliardarului Mukesh Ambani, a participat un singur român. Valentin Luca, triplu campion la Campionatul Mondial al barmanilor, i-a delectat pe milionarii de la petrecere cu băuturi pregătite de el. Într-o intervenție la Digi24, el a dezvăluit cu cât a fost plătit pentru eveniment.

Valentin Luca, multiplu campion al jongleriilor cu sticle și pahare, în spatele unui bar, a întreținut invitații de la petrecere. El a dezvăluit că pentru acest eveniment a fost plătit cu câteva zeci de mii de euro. 

„În toți anii ăștia în care am făcut show-uri și spectacole, la acest eveniment am încasat cel mai mult. Câteva zeci de mii”, a spus el. 

Nunta va avea loc în iulie, după logodna care a costat, conform estimărilor, peste 140 de milioane de euro.

„Aș vrea să ajung și la nunta finală, acesta a fost un prewedding de fapt. Ei și-au dorit să facă spectacol în spatele barului și să aibă cei mai buni barmani din lume practic așa au ajuns la mine. Faptul că am câștigat de trei ori Campionatul Mondial m-a adus acolo”, a mai spus acesta.

Bill Gates, Ivanka Trump și Mark Zuckerberg sunt câțiva dintre cei peste o mie de oameni care au participat la petrecerea care a ținut trei zile.

130 de zboruri au fost deviate de pe un aeroport indian pentru a face loc celor 1.200 de  invitați. 

Doar dress code-ul pentru petrecere a inclus 9 pagini. Meniul a inclus 500 de feluri de mâncare pentru care au fost angajați 21 de chefi.

Onorariu uriaș pentru Rihanna la petrecerea din India

Aflată printre cei peste 1.200 de invitați la petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani, fiul cel mic al multimiliardarului indian Mukesh Ambani, Rihanna a urcat pe scena din Jamnagar, India, pentru un concert în care a interpretat 19 melodii, inclusiv hituri precum „Umbrella”, „Diamonds” și „Work”, scrie Insider. Spectacolul a inclus și interpretări live ale pieselor „We Found Love”, „Stay”, „Rude Boy” și „All Of The Lights”. Concertul s-a încheiat cu întreaga familie Ambani alăturându-se Rihannei pe scenă.

Potrivit unor surse anonime citate de India Today, ea ar fi primit chiar între 8 și 9 milioane de dolari. Pe de altă parte, Daily Mail a estimat un onorariu de 6 milioane de dolari pentru concert. Nimic nu ar fi exagerat, ținând cont că bugetul de dinainte de nuntă ar putea fi de 120 de milioane de dolari, a susținut Daily Mail, citând surse anonime.

Viitorul mire este fiul celui mai bogat om din Asia

Fiul lui Ambani, Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani, se va căsători cu iubita sa, Radhika Merchant, în iulie, iar petrecerea a fost doar un indiciu pentru ce va urma.

Mirii se cunosc din copilărie și au studiat, împreună, în Statele Unite. În vârstă de 29 de ani, mireasa provine, și ea, dintr-o familie foarte bogată, este licențiată în economie și științe politice, este dansatoare și militant pentru drepturile animalelor.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri