Live

Video&Foto 170 de persoane s-au înghesuit într-un club din Corabia și au petrecut fără să le pese de restricții. Polițiștii au dat amenzi uriașe

Data actualizării: Data publicării:
170 de persoane s-au înghesuit într-un club din Corabia și au petrecut fără să le pese de restricții

170 de persoane au fost găsite în timp ce petreceau într-un club din orașul Corabia. Localul trebuia să fie închis ca urmare a măsurilor anti-Covid luate de autoritățile județene, iar cei din interior nu respectau normele de distanțare fizică și de protecție individuală.

Acțiunea de control s-a desfășurat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00.

În club erau aproximativ 170 de persoane, care nu respectau normele de distanțare fizică și cele de protecție individuală.

Polițiștii din Corabia l-au amendat cu 10.000 de lei pe administratorul clubului. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au aplicat șapte sancțiuni contravenționale. Totodată, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au dat o amendă în valoarea de 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Galerie FOTO: Petrecere în Corabia

De asemenea, inspectorii Direcției de Sănătate Publică au aplicat o sancțiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor în situații epidemiologice deosebite.

Alte cinci sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea legislației privind circulația pe drumurile publice și a celei privind ordinea și liniștea publică.

Editor : Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Bărbat răpit în București, din fața unui complex rezidențial. Polițiștii l-au găsit la câțiva kilometri distanță

Partenerii noștri