Live

Actorul Ion Dichiseanu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca

Data actualizării: Data publicării:
Ion Dichiseanu era internat de câteva luni la Spitalul Floreasca. Foto: Facebook

Ion Dichiseanu a fost internat de urgență la Spitalul Clinic Floreasca din Capitală, a anunțat purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, nu a oferit detalii despre starea de sănătate a actorului, notează Agerpes.

Actorul ar suferi de insuficiență renală și respiratorie, iar atunci când au ajuns medicii de la Ambulanță avea saturația de oxigen foarte scăzută. Dichiseanu a fost testat pentru Covid, iar rezultatul a fost negativ. 

Ion Dichiseanu are 87 de ani, fiind un actor cu o bogată activitate teatrală şi cinematografică. S-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959. Este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic. 

Editor : Alexandra Andronie

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bogdan Opriţa, Spitalul Floreasca: Nu pot spune cum şi pe unde a intrat în spital tânărul care s-a filmat în zona administrativă

Al treilea deces în urma tragediei din Crevedia. Unul dintre răniții internați la Floreasca, cu arsuri pe mare parte din corp, a murit

Spitalul Floreasca: Românii răniți în accidentul din Bulgaria sunt „stabili” dar în continuare în stare gravă

REPORTAJ. Mărturii de pe holurile Spitalului de Urgenţă Floreasca: „Stau pe scaun de aseară. Nu vedeţi ce e aici? E o nenorocire!”

Partenerii noștri