Live

Angajata MAI care i-a jignit pe contribuabilii care îi plătesc salariul este anchetată disciplinar. Mesajul publicat de polițistă

Data actualizării: Data publicării:

Polițista din cadrul IPJ Vaslui care i-a jignit pe contribuabili numindu-i „pulifrici” și afirmând că toți cei care afirmă că îi plătesc salariul au un IQ „sub 30, ca Veorica”, este cercetată disciplinar pentru postarea controversată.

Reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că au declanşat o anchetă în acest caz, subliniind că nu tolerează un astfel de limbaj din partea unui poliţist.

Cu privire la mesajul postat de către colega noastră pe o reţea de socializare, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus verificări, întrucât nu se poate tolera un astfel de limbaj şi de comportament din partea unui poliţist, care îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în spijinul comunităţii”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

„Din tot scandalul ăsta cu Poliția Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu... contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Si dacă tot am în listă pulifrici din ăştia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniştii mele) nu ieşiţi voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricăi şi să vă şi nominalizez? Respect!!! #mândrăcăsuntpoliţistă””, a scris polițista pe Facebook, săptămâna trecută.

Ulterior, ea a șters mesajul și a publicat altul, în care afirma că a fost prost înțeleasă. „Întrucât mesajul anterior a fost înțeles greșit, deși am explicat contextul, rog toți contribuabilii să îmi accepte scuzele”, a scris aceasta.

La scurt timp după această postare, polițista și-a închis, probabil temporar, contul de Facebook.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Anchetă în cadrul IPJ Dâmboviţa, după ce o polițistă a fost filmată în timp ce îşi agresa copiii

Ministerul de Finanţe a publicat Ghidul e-Factura. Ce trebuie să ştie contribuabilii pentru a emite şi prelua facturi electronice

O poliţistă în drum spre serviciu a salvat o fată care era bătută cu bestialitate de un bărbat la staţia de metrou Brâncoveanu

O polițistă a fost bătută cu pumnii și picioarele de o femeie, în Timiș. Agresoarea a fost arestată

Partenerii noștri