Live

Video Bărbat arestat preventiv pentru trafic de persoane. Promitea locuri de muncă bine plătite în fermele din Germania

Data publicării:
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane. Individul este acuzat că ar fi indus în eroare o persoană, căreia i-a promis un loc de muncă într-un abator din Germania. În realitate, însă, odată ajunși acolo, bărbatul ar fi sechestrat-o, înfometat-o și obligat-o să întrețină relații sexuale pe bani. Doi ani mai târziu, ororile comise au ieșit la iveală.

Individul, spun anchetatorii, și-ar fi recrutat victima în vara anului 2021. I-a promis un loc de muncă într-un abator din Germania pe un salariu bun și așa a convins-o să îl însoțească peste hotare.

"După ce a transportat și cazat victima (într-o localitate din landul Niedersachsen), i-a reținut documentele de identitate, determinând-o, inclusiv prin acte de violență și prin lipsire de libertate, să practice prostituția în folosul său", transmite DIICOT.

Mai mult, arată datele de la dosar, inculpatul a sechestrat persoana vătămată, într-o încăpere fără acces la hrană și apă. A obligat-o, în repetate rânduri, să întrețină raporturi sexuale, cu mai mulți clienți și confisca toți banii obținuți din încasări.

Marți, 31.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea bărbatului pentru trafic de persoane.

În cursul zilei de miercuri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Absolut ridicol". Scandal în Anglia, după decizia luată de Tottenham față de Drăgușin & Co: "Pură lăcomie!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Criza economică obligă tinerii să stea cu părinții chiar dacă au peste 30 de ani. În Portugalia proporția e 52%, în Croația e 65%

Un tânăr de 19 ani şi o adolescentă, reţinuţi după ce ar fi sechestrat o fată de 18 ani, căreia i-au pretins o datorie fictivă

Șefa FMI: Inteligența artificială lovește piața muncii „ca un tsunami” 

Ciolacu: România este una dintre țările sursă al traficului de persoane din Europa. 500 de români sunt anual victime

Partenerii noștri