Video Bărbat arestat preventiv pentru trafic de persoane. Promitea locuri de muncă bine plătite în fermele din Germania

Data publicării:
barbat in inchisoare
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane. Individul este acuzat că ar fi indus în eroare o persoană, căreia i-a promis un loc de muncă într-un abator din Germania. În realitate, însă, odată ajunși acolo, bărbatul ar fi sechestrat-o, înfometat-o și obligat-o să întrețină relații sexuale pe bani. Doi ani mai târziu, ororile comise au ieșit la iveală.

Individul, spun anchetatorii, și-ar fi recrutat victima în vara anului 2021. I-a promis un loc de muncă într-un abator din Germania pe un salariu bun și așa a convins-o să îl însoțească peste hotare.

"După ce a transportat și cazat victima (într-o localitate din landul Niedersachsen), i-a reținut documentele de identitate, determinând-o, inclusiv prin acte de violență și prin lipsire de libertate, să practice prostituția în folosul său", transmite DIICOT.

Mai mult, arată datele de la dosar, inculpatul a sechestrat persoana vătămată, într-o încăpere fără acces la hrană și apă. A obligat-o, în repetate rânduri, să întrețină raporturi sexuale, cu mai mulți clienți și confisca toți banii obținuți din încasări.

Marți, 31.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea bărbatului pentru trafic de persoane.

În cursul zilei de miercuri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri