Live

Carantina de noapte a fost extinsă în Timișoara pe tot parcursul săptămânii. Incidența ar putea ajunge vineri la 9 la mie

Data publicării:
Municipul Timișoara intră în carantină Foto: captură video

Timișoara intră de mâine în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii. Măsura a fost luată în această după-amiază, în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după ce rata infectărilor a ajuns la 8,5 la mie.

După ora 20.00, vor putea ieși din casă doar persoanele vaccinate, în baza certificatului verde, iar cei care nu sunt vaccinați vor avea nevoie de declarație pe propria răspundere.

Magazinele și mall-urile se vor închide la ora 18.00.

Nunțile, botezurile, organizarea festivalurilor și concertelor sunt interzise. De asemenea, cinematografele și teatrele și-au oprit activitatea.

Autoritățile se așteaptă ca incidența COVID să ajungă mâine la 9 la mie. DSP a anunțat că are în atenție 16 focare, dintre care 6 au fost descoperite în școli din Timișoara.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Şoferul unui autobuz de transport în comun din Timișoara, operat de urgență după ce a fost lovit de un pasager

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Încep procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timişoara. Ciolacu: „Timișul merită investiții”

Partenerii noștri