Live

Câștigătoarea Eurovision 2018 și-a spart trofeul, imediat după ce l-a primit

Data publicării:

Israelul a câșțigat ediția din 2018 a Eurovision Song Contest, după ce Netta Barzilai a obținut un scor impresionant, de 529 puncte, cu melodia „Toy”.

O apariție nonconformistă, cu o piesă controversată, inspirată de mișcarea #MeToo, Netta Barzilai nu s-a lăsat descurajată de critici, nici de reacția lui Salvador Sobral, câștigătorul Portugaliei de anul trecut, care a catalogat piesa „Toy” drept „oribilă”, într-un interviu acordat miercuri revistei Publico.

„Sunt foarte fericită. Vă mulțumesc mult. Vă mulțumesc pentru că susțineți diversitatea. Oamenii au ales diferit, au ales într-un mod reconfortant”, a declarat Netta, după ce a fost declarată câștigătoare.

Trofeul i-a fost înmânat chiar de Salvador Sobral. Întrebată la conferința de presă cum a fost să primească trofeul de la un artist care îi consideră melodia „oribilă”, Netta Barzilai a avut numai cuvinte de laudă: „Am simțit că mă respectă și îi transmit toată dragostea mea”, a spus ea.

La scurt timp după ce a ridicat trofeul din sticlă, Netta Barzilai l-a spart din greșeală, însă organizatorii i-au oferit altul de schimb, la conferința de presă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

31 de morți după ce armata israeliană a atacat o tabără de refugiați din centrul Fâșiei Gaza

800.000 de persoane au fugit din Rafah în ultimele 2 săptămâni

„Trebuie să aleagă între victorie și dezastru”. Ultimatum pentru Netanyahu - un partener de guvernare amenință cu dărâmarea guvernului

IDF a identificat cadavrul unui alt ostatic în tunelurile Hamas din Gaza

Partenerii noștri