Live

Ciolacu acuză USR că sabotează aderarea României la Schengen: „Asta face diferența între oameni politici și oameni de stat”

Data publicării:
Președintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat USR că acționează împotriva obiectivului de aderare la spațiul Schengen prin faptul că a depus moțiunea împotriva ministrului Bode. „Tu îl chemi pe ministrul de interne, indiferent ce-a făcut, tocmai când e Comisia de Monitorizare și Verificare? Cu Mecanismul? Când îți vine să vadă exact ce e în frontiere, ca să vadă dacă intri?”, a spus Ciolacu la RomâniaTV.

„De ce se întâmplă toate aceste campanii exact când România are cel mai important examen? O facem pe proștii? Tu îl chemi pe ministrul de interne, indiferent ce-a făcut, exact când e Comisia de Monitorizare și Verificare? Cu Mecanismul? Când îți vine să vadă exact ce e în frontiere, ca să vadă dacă intri? A ieșit și o să vedem spune Comisia”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus și că „România a ieșit excelent la această vizită” și că „îndeplinește toate cerințele tehnice.”

„Din informațiile mele, România îndeplinește toate cerințele tehnice și a ieșit excelent la această vizită. Faci acest push în Parlament și peste tot exact când e Schengen-ul. Pe urmă spui că tu vrei intrare în Schengen. Asta face diferența între oameni politici și oameni de stat. Sunt atât de orbiți de răutate, crezând că nu știu ce puncte fac. Omul te votează dacă îi rezolvi problema facturilor, nu dacă intră în Schengen sau nu”, a spus Ciolacu la RomâniaTV.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE. Câți ani trăiește, în medie, un român

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertății Presei: Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Partenerii noștri