Live

Copil de 3 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Shutterstock

Un copil de trei ani a căzut, joi dimineaţă, de la etajul al cincilea al unui bloc din municipiul Sibiu, el fiind intubat de echipajul SMURD şi transportat la spital, inconştient. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

”În această dimineaţă, la ora 08.22, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că un copil în vârstă de aproximativ 3 ani este inconştient, pe un trotuar de pe strada Bârsei din municipiul Sibiu. La faţa locului au intervenit poliţişti şi echipaje medicale, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că este vorba despre un copil în vârstă de 3 ani care ar fi căzut de la etajul 5 al imobilului unde locuia”, a anunţat, joi, IPJ Sibiu, potrivit News.ro.

Potrivit ISU Sibiu, acolo a intervenit un echipaj SMURD cu medic, băiatul de trei ani suferind multiple traumatisme severe. Echipajul medical l-a intubat, minorul fiind inconştient. Aceasta va fi transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tânărul din Sibiu care și-a ucis iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat și gelos

Crimă în Sibiu: O fată de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de iubitul său. „Suferă de mai multe psihoze serioase”

Bonă reținută în București după ce ar fi bătut un copil de un an. Părinții micuțului au surprins faptele pe camere

Un copil de 7 ani din Sibiu a murit, după ce a fost prins sub o remorcă. Se agățase de benă, s-a dezechilibrat și a căzut

Partenerii noștri