Live

Video Cum s-au dat politicienii în spectacol pe reţelele sociale de anul nou

Data actualizării: Data publicării:

Și politicienii au petrecut în noaptea de Revelion, însă nu au uitat să transmită urările de An Nou pe rețelele sociale. Fie că s-au îmbrăcat la patru ace, fie că au mers la petreceri tematice sau au sărbătorit în familie, oamenii politici au postat pe Facebook fotografii și mesaje.

Vicepremierul Raluca Turcan a purtat o rochie roșie elegantă și s-a fotografiat lângă bradul împodobit alături de soțul său, Valeriu Turcan. Ministrul Tineretului a cântat în noaptea de Revelion, așa cum reiese din fotografia postată pe Facebook. Iar deputatul liberal Daniel Fenechiu a petrecut noaptea dintre ani în Spania, alături de familie, în ținute relaxate, așa cum apar în imaginile publicate pe rețelele sociale.

Președintele PSD Sector 2 Rodica Nassar și primarul de sector Mihai Toader au petrecut împreună de Revelion și au transmis o urare video.

Cuplul Lia Olguța Vasilescu - Claudiu Manda a petrecut noaptea dintre ani la o petrecere relaxată, cu recuzită tematică.

Tot la o petrecere tematică a fost și primarul general al Capitalei, care a postat pe facebook urări de An Nou însoțite de o fotografie cu întreaga familie. În aceeași notă glumeață este și fotografia care însoțește mesajul postat de europarlamentarul Maria Grapini.

Emil Boc în schimb a găzduit petrecerea din noaptea dintre ani organizată de Primăria Cluj-Napoca și a postat fotografii cu focul de artificii și cu petrecăreții.

Fostul prim-ministru Victor Ponta nu a publicat imagini de la petrecerea de Revelion, a transmis însă urările de An Nou însoțite de o fotografie de familie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A apărut în public la o lună după ce a fost stropit cu acid și i-a lăsat mască pe toți! Imagini greu de privit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII: Ce așteptări ar trebui să aibă românii de la alegerile locale și europarlamentare?

Pîrvulescu: Comasarea alegerilor a trecut în plan secund temele europene. Mă aştept la o prezenţă relativ scăzută la vot în diasporă

Donald Tusk spune că a fost amenințat cu moartea după tentativa de asasinat împotriva lui Robert Fico

Remus Pricopie îl acuză pe Geoană de lipsă de responsabilitate: A participat la aruncarea în derizoriu a funcției de demnitate publică

Partenerii noștri