Live

Dan Voiculescu, spitalizat de urgență

Data actualizării: Data publicării:

Dan Voiculescu a fost internat de urgență, marți seara, și supus unei intervenții chirurgicale „foarte grea, urgentă”.

Informația a fost confirmată de Mihai Gâdea, care nu a precizat însă de ce afecțiune ar suferi patronul trustului Intact, dar a dat vina pe timpul petrecut în închisoare de către Voiculescu.

Dan Voiculescu a mai fost internat de urgenţă şi înainte de a fi eliberat condiționat, din cauza unei ocluzii intestinale.

”Au fost foarte mulți care m-au contactat să mă întrebe ce s-a întâmplat cu profesorul Voiculescu. Doar pentru faptul că mi se pare important, spun în mod personal, a trecut printr-o operație foarte grea, urgentă. Este un luptător și sunt convins că va învinge și în acestă luptă. A fost niște ani de zile, într-o bătălie cum se știe și în niște penitenciare teribile din România, într-un mod complet nedrept. Aceste lucruri te afectează și dacă ai 20 de ani. Ultima dată când am vorbit mi-a zis că are așa o mulțumire văzând toate lucrurile care au apărut în spațiul public. A spus: poate dacă Antena 3 nu ar fi fost independentă și nu ați fi putut să vă faceți treaba, probabil că lucrurile acestea nu s-ar fi știut la această manieră și România ar fi fost astăzi într-o cu totul altă fază. Până la urmă, sacrificiile au sensul lor”, a spus Mihai Gâdea.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Caz revoltător la Spitalul din Slobozia. Un pacient cu piciorul rupt a așteptat 10 zile să fie operat

Doi medici, trimiși în judecată după ce ar fi falsificat, în pandemie, fișa medicală a unei paciente. Femeia, bolnavă de Covid, a murit

Primele declarații ale lui Robert Fico după atac: „A fost surprins de cât de repede s-a întâmplat totul”

Robert Fico a fost operat din nou și rămâne în stare gravă. Medicii iau în calcul să-l transfere la Bratislava

Partenerii noștri