Live

Video Despescu (Ministerul de Interne): Când un cetăţean sau un poliţist este atacat, nu vom ezita să folosim mijloacele din dotare

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Secretarul de stat Bogdan Despescu din Ministerul Afacerilor Interne a subliniat miercuri că acţiunile autorităţilor nu au ca scop suprimarea vieţii, dar, când un cetăţean sau un poliţist este atacat, forţele de intervenţie nu vor ezita să folosească toate mijloacele din dotare.

"Activităţile noastre nu au drept scop violenţa împotriva persoanelor sau suprimarea vieţii, dar, în acelaşi timp, când un cetăţean sau un poliţist este atacat, este supus unei agresiuni, unei vătămări corporale sau îi este pusă viaţa în pericol, acţionăm ferm, conform legii, şi nu vom ezita să folosim toate mijloacele din dotare. ", a declarat Bogdan Despescu la sediul Ministerului Afacerilor Interne.



Miercuri dimineaţă, un bărbat din sectorul 1 al Capitalei, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, care era violent şi a ameninţat şi lovit poliţişti, a fost împuşcat de unul dintre aceştia. A fost transportat la spital, unde a decedat.

În ultimele zile au avut loc o serie de violenţe în câteva oraşe din România, la care au participat mai mulţi indivizi, unii dintre aceştia fiind reţinuţi ulterior de poliţişti. 

Citiți și:

Bărbatul care a provocat scandalul este cel care, în 2016, a intrat cu maşina personală în gardul Guvernului.

Redactare G.M.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Imagini cu peste 5,6 tone de cocaină, în flăcări. Droguri confiscate în acest an au fost arse în Honduras

Fotbal cu glonț pe țeavă și arme anti-drone. Cum afectează prezența Ucrainei la EURO 2024 măsurile de securitate de la turneu

Cum au găsit polițiștii, din întâmplare, mai multe opere de artă furate în martie, dintr-o galerie din Copenhaga

Scandal în Italia înaintea summitului G7, după ce au apărut imagini de pe nava pregătită pentru cazarea polițiștilor (VIDEO) 

Partenerii noștri