Live

Doi tineri de 23 de ani, găsiți împușcați în cap, într-un bar din Arad. Prima ipoteză a anchetatorilor

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Doi tineri din judeţul Arad, în vârstă de 23 de ani, au fost găsiţi, miercuri dimineaţă, decedaţi, fiind împuşcaţi, într-un bar din localitatea arădeană Târnova, relatează News.ro. Prima ipoteză a anchetatorilor este că ar fi vorba de o crimă pasională și că bărbatul și-a împușcat iubita în cap, apoi și-a pus capăt zilelor. 

SALT LAKE CITY, UT - JANUARY 15: A women fires a handgun at the "Get Some Guns & Ammo" shooting range on January 15, 2013 in Salt Lake City, Utah. Lawmakers are calling for tougher gun legislation after recent mass shootings at an Aurora, Colorado movie theater and at Sandy Hook Elementary School in Newtown, Connecticut. (Photo by George Frey/Getty Images)

Cadavrele au fost găsite de o cunoştinţă a uneia dintre victime, care a sunat la 112. Poliţiştii şi procurorii criminalişti au ajuns la faţa locului şi fac cercetări.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, decedaţii sunt o femeie şi un bărbat, ambii de 23 de ani, care au avut o relaţie de concubinaj. Tânăra lucra în barul în care a fost găsită moartă.

Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este că a fost vorba de o crimă urmată de o sinucidere. Arma folosită este una artizanală şi a fost ridicată pentru expertiză.

„Expertiza medico-legală și balistică vor fi hotărâtoare. Dacă se vor găsi gloanțe din același pistol, atunci rămâne în picioare crima urmată de sinucidere. Poate să justifice o astfel de ipoteză. Mai e o ipoteză fantastică. Vine un terț și-i împușcă. Le urez succes. E o zonă nenorocită aici, interlopă, trafic, răzbunatori. Conflicte pe gelozie. Să fim increzatori în competențele autorităților. Sunt polițiști care s-au chinuit cu zona asta. Interlopii sunt ca la ei acasă. Nu-i o chestiune simplă”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi, în direct la Digi24.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alec Baldwin vântura o armă pe platoul filmului "Rust" înainte să fie împușcată mortal directoarea de imagine

Un bărbat care și-a ucis soția vrea să scape nepedepsit spunând că ea i-a cerut să o omoare

O mireasă de 24 de ani a murit chiar la nuntă, după ce a fost împuşcată în cap. Autorul a urmat o veche tradiţie iraniană

Sentință în cazul fetiței din Arad care a fost ucisă și incendiată de tatăl vitreg. Bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare

Partenerii noștri