Live

Două cutremure în Vrancea, în ziua votului

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un nou cutremur s-a produs duminică în zona seismică Vrancea, fiind al doilea seism înregistrat în interval de cinci ore. Un al treilea seism s-a produs dimineață în Marea Neagră, transmite Mediafax.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cel de-al doilea cutremur s-a produs duminică în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la ora 8.58, fiind al doilea seism înregistrat în interval de cinci ore.

Seismul cu magnitudinea 3.1 pe scara Richter s-a produs la adâncimea de 151 de kilometri, în apropierea orașelor Nehoiu (35 km), Covasna (45 km), Întorsura Buzăului (56 km), Târgu Secuiesc(57 km) și Slănic-Moldova (58 km).

Cu doar cinci ore înainte, un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs tot în zona seismică Vrancea, dar în județul Buzău, la adâncimea de 109 kilometri.

De asemenea, duminică la ora 5.38 s-a produs un cutremur în Marea Neagră, cu magnitudinea 3.2 pe scara Richter, la adâncimea de 30 de kilometri.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cutremur în România, în noaptea de duminică spre luni

Nicușor Dan spune că "o să fie rău" în București la un cutremur: N-am încredere că blocurile noi respectă cerințele. ISC e catastrofal

ÎPS Teodosie anunță că va aduce Lumina Sfântă de pe mare și anul acesta. Mesajul Arhiepiscopului Tomisului 

Cutremur la granița României, marți dimineață

Partenerii noștri