Live

Accident pe autostrada A3: Un bărbat de 33 de ani a murit după ce a condus pe contrasens

Data publicării:
Serviciul de ambulanță. Imagine ilustrativă. Foto: DSU

Un accident mortal a avut loc, joi dimineaţă, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, după ce un şofer de 33 de ani a pătruns cu autoturismul pe contrasens, iar după parcurgerea unei distanţe de mai mulţi kilometri, a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

„Din primele cercetări, un conducător auto în vârstă de 33 de ani ar fi pătruns pe contrasens la km 68 al autostrăzii A3, iar în apropiere de km 62, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, pe sensul Bucureşti către Ploieşti. Din nefericire, în urma evenimentului bărbatul de 33 de ani şi-a pierdut viaţa. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, citat de Agerpres.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

BEJ Prahova i-a admis candidatura lui Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean

Șofer filmat în timp ce doboară cu camionul o poartă de gabarit din Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă

Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu

„Din respect pentru prahoveni”: Iulian Dumitrescu, urmărit penal de DNA, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la CJ Prahova

Partenerii noștri